Berre & Torg AS ble etablert i januar 2020, og vi åpnet vår butikk 29. mai samme år.
Vi er en detaljhandel med blomsterutsalg, leker og produkter til barn, gaveartikler og interiørartikler.

Levering av blomster eller varer fra butikken:

Vi har nå fått løsning for utkjøring av blomster. Dersom du ønsker å sende en blomsterhilsen til noen er det bare å ta kontakt med oss, enten via vårt kontaktskjema eller på telefon: 90094450. Vi kjører ut blomster mandag - fredag. Så ønsker du å sende en hilsen til noen før helga, må du legge inn bestillingen senest torsdag.
Det er fast pris kr 80 for utkjøring av blomster.

Dersom du ønsker å handle i vår nettbutikk, og bor i området, kan du få levert varene på døra di neste dag. Dette gjelder fra Å i vest til Svolvær i øst. Du velger bare "levert på døra" som leveringsmetode i nettbutikken.
Frakt kr 80,-

Våre valg av leverandører og produkter:

Vi satser på å ha et bredt utvalg av bærekraftige produkter, og produkter som er produsert med tanke på miljøet. Vi prøver å unngå bruk av plast i størst mulig grad, det være seg i produkter eller i emballasjen. Vi pakker våre varer også med tanke på miljøet, og har blant annet Bio-basert og nedbrytbar cellofan til innpakking av blomster.

I tillegg resirkulerer vi alt av emballasje vi mottar ved vareleveranser. Bobleplast, gummistrikk, fyllmasse og pappesker tas vare på, og benyttes når vi pakker og sender varer fra oss.

Vi samarbeider med flere leverandører som har stort fokus på bærekraftig produksjon av sine varer; blant annet Lübech Living som produserer blomsterpotter og vaser av resirkulerte gjenbruksmaterialer, Liewood som bruker gjenbruksmaterialer i sin produksjon, samt støtter ordningen "plant a tree", hvor de planter et tre tilsvarende produksjonen som har gått med for å produsere varen. Liewood har også flere oeco-tex sertifiserte produkter. Plan Toys er også bærekraftig produksjon av leker og utstyr til barn, hvor de bruker restmaterialer fra gummitrærne som er benyttet til utvinning av gummi.

Vi håper dere finner vår butikk og våre produkter av interesse. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.